In communicatie bestaat geen mislukking, alleen feedback"

Over Ellen de Haan & EllenMediation

“Als interim communicatiemanager en coach begeleid ik al meer dan 20 jaar teams, organisaties en relaties. Mediation is voor mij een logisch vervolg op mijn werk en de ervaringen die ik hiermee heb opgedaan. Ik word regelmatig ingeschakeld als adviseur bij complexe situaties, veelal in de publieke sector en de zorg. Vanuit mijn coaching praktijk begeleid ik bovendien mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik werk vanuit een holistische, pragmatische en persoonlijke benadering: ik zie de mens, maar kijk ook naar het systeem eromheen. Deze visie, gecombineerd met brede ervaring in het bedrijfsleven én met mensen, heeft geresulteerd in EllenMediation. Ik bemiddel in situaties waar conflicten (dreigen te) ontstaan of vastlopen.”

  • Je kunt me inschakelen als Zakelijk Mediator bij dreigende arbeidsconflicten en/of collegiale spanningen binnen teams of op afdelingen en/of moeizame verhoudingen tussen directie, aandeelhouders en eigenaren.
  • Je kunt me inschakelen als Familie Mediator als jullie er als partners niet (meer) samen uitkomen. Samen gaan we werken aan (herstel van de) communicatie in relaties. Ik begeleid ook echtscheidingen, met aandacht voor ieders belangen. Vooral die van de eventuele kinderen.
  • Je kunt me inschakelen als Mediator in de zorg bij (dreigende) conflicten en issues rondom vertrouwen en samenwerking binnen artsenteams, maatschappen, management & bestuur.

Ellen Mediation is gevestigd aan een sfeervolle locatie met uitzicht op het IJ in Amsterdam. In een huiselijke sfeervolle omgeving. De locatie is goed bereikbaar per auto, er is gelegenheid tot  parkeren maar ook het Centraal Station ligt voor de deur. Liever een afspraak op locatie? Dat is ook mogelijk. Bel of mail mij voor meer informatie.

Maak een afspraak

Contact

Stuur me een e-mail en vertel me waar je bent in het proces.

Wij proberen samen met u en uw conflictpartner tot een oplossing te komen.